• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden
filter op:

Afslanken

Afslanken

We kennen het allemaal wel, we hebben last van wat overgewicht en willen afslanken. Tijdens het afslanken is het prettig om extra gebruik te maken van verschillende hulpmiddelen. Alleen rekening houden met eten en sporten is niet altijd voldoende. Lanawel.nl heeft een assortiment aan afslank hulpmiddelen en afslankkleding in het assortiment welke uw kunnen helpen met het afslanken of wel afvallen.

Iedereen wil er gezond en slank uitzien, we weten ook dat het moeilijk is om een gezond en slank leven te leiden. We gaan graag uit eten, op vakantie of naar een feestje en dan hebben we al snel teveel calorieën erbij. Lanaform heeft een aantal afslankproducten ontwikkeld waaronder kleding, fitnessapparaten, slipper en klompen die ervoor zorgen  dat uw lichaam weer in balans komt. De lanaform producten zorgen voor een slanke afkleding van bovenbeen, buik of billen. Sommige van onze afslankkleding zorgt zelfs voor een vermindering van vetkussentjes of sinasappelhuid middels speciale anti cel technologie.

Lanaform afslankproducten werken uitsluitend ondersteunend bij het afslank of afval proces. Lanaform biedt een uitgebreid assortiment, lees alvorens uw aankoop goed de werkzaamheid van het product zodat deze ook aan uw verwachting voldoet