• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden
filter op:

Afslank Slippers & Klompen

Afslank Slippers & Klompen

Lanawel.nl heeft een uitgebreid aanbod aan dynastatic afslank slippers en klompen in het assortiment opgenomen. Onze Dynastatic schoenen verstevigen en verstrakken de voethuid. Onze afslankschoenen en afslanksandalen zijn uitvoerig getest en zorgen dat uw verwachting zal worden waargemaakt.

Omdat de hak van de Dynastatic afslankslippers en klompen  8% lager ligt dan de voorkant van de voet, worden de spieren aan de achterkant van het been tijdens het lopen op natuurlijke wijze gestimuleerd. Door het juiste lopen en gebruiken van de bil en beenspieren worden alle spieren juiste gebruikt en zo een slank en volmaakt lichaam alsook stevigere en een zachte huid verkregen. Het Afslanken met de Lanaform slipper en klompen is eenvoudig en vereist weinig inspanning en heeft zo een ideale werking om af te slanken tijdens het lopen.

De Lanaform afslank klompen en slippers zijn leverbaar in diversen neutrale kleuren en maten vanaf 39 tot en met 46. Eenmaal op deze slippers of klompen gelopen en u ziet direct resultaat.