• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden
filter op:

Gezondheid

Gezondheid

Dagelijks zijn we bewust of onbewust bezig met onze gezondheid. We willen ons fit en gezond voelen door eten en sporten. Lanawel.nl heeft een aantal ondersteunende producten in het assortiment voor de ondersteuning van de gezondheid. Met deze producten voel je je extra gezond, en fit.

De gezondheidsproducten bestaan uit verschillende producten als thermometers, oximeters, neusreiniger, bloeddrukmeter, fototherapie en lichttherapie, bandage en braces en ondersteunende schapenvachten. Alle producten zijn CE gekeurd en voorzien van vele opties.

Onze gezondheid is zeer waardevol, dagelijks voelen en presteren we beter als we ons we gezond zijn. Om gezond te zijn is eten, sporten heel belangrijk. Maar zodra we ziek zijn, blessures of andere klachten krijgen is het fijn om gebruik te kunnen maken van gezondheidsproducten. Deze producten heeft Lanawel.nl in het assortiment samengesteld van de belgische gezondheidsproducten fabrikant Lanaform. Lanaform ontwikkeld verschillende producten.  De bedoeling van de lanaform producten is om u te helpen sneller beter te worden of te herstellen van uw blessures of andere klachten.

Hieronder kunt u een algemene indruk krijgen van onze Lanaform producten, indien u specifiek een product zoekt kunt u via de categorien in de linker kolom een selectie maken. Staat u product er niet tussen, probeer dan via de zoekbalk te zoeken of neem met Lanawel contact op via de contactpagina of live chat.