• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden

Lanaform Mass & Slim Belt Afslankgordel

Deze echt revolutionaire afslankgordel "Mass & Slim Belt" is voorzien van honderden Toermalijn® bolletjes die door het contact met uw huid voor een afname van de omvang (cm) zorgen.
Download de handleiding in PDF Meer informatie >
 18,70
In voorraad

Vóór 22:00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurdVóór 22:00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurdVóór 22:00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurdVóór 22:00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd

Aantal - +
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
  • Stel je vraag
Het geheim van de "Mass & Slim Belt" schuilt in de nieuwe afslankvezels, samengesteld uit viscose van Bamboe en Toermalijn®. Deze echt revolutionaire "Mass & Slim Belt" is voorzien van honderden Toermalijn® bolletjes die door het contact met uw huid voor een afname van de omvang (cm) zorgen.De "Mass & Slim Belt" werkt in twee fasen:Onmiddellijk : Hij herdefinieert het silhouet dankzij het zeer doelgerichte step-in effect. De buik en de taille ogen in een oogopslag dunner en worden op comfortabele wijze ondersteund.Op de lange termijn: Hij helpt corrigeren en verfijnen blijvend de ontsierende zones dankzij de TOERMALIJN® bolletjes. De temperatuur van de huid neemt plaatselijk enigszins toe, waardoor het lichaam de vetcellen beter van bloed voorzien kan.Dankzij de bolle vorm zorgen de Toermalijn® bolletjes ook voor een micro massage op de huid. Hierdoor wordt de bloed- en lymfecirculatie verbeterd en het sinaasappelhuideffect verminderd. Materiaal:47% Polyamide, 43% Viscose, 10% Elastan   Maten: T1 (S)   Confectiemaat  34/36 T2 (M)   Confectiemaat  38/40 T3 (L)   Confectiemaat   42/44 T4 (XL) Confectiemaat   46/48 Uit een studie die voor 97% onder vrouwen werd gehouden, bleek dat de “Mass & Slim Belt” gemakkelijk is in gebruik. 93% van de deelneemsters was in hoge mate tevreden over het product 77% was positief over de efficiënte werking tegen sinaasappelhuid en 93% over het afslankeffect. Aanwezigheid van silicone. *maximale vermindering (cm) vastgesteld na een laboratoriumonderzoek van 30 dagen. Bij twijfel tussen twee maten adviseren wij bij de Belt de kleinere maat aan te schaffen.

Klanten Reviews van Lanaform Mass & Slim Belt Afslankgordel

Gemiddelde waardering
0
Aantal reviews: 0
Schrijf uw eigen beoordeling
Schrijf uw eigen beoordeling

U waardeert: Lanaform Mass & Slim Belt Afslankgordel

Hoe waardeert u dit product?

Beoordeling