• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden
filter op:

Luchtkwaliteit

Luchtkwaliteit

Vaak verkouden, moeilijk ademen, we hebben het allemaal wel eens. Slechte lucht kan veel problemen veroorzaken, slecht slapen, moeilijk ademhaling, verkouden en veel meer. Om deze redenen is het belangrijk om een goede luchtkwaliteit in de ruimtes van uw woning te hebben. Om deze reden heeft Lanawel.nl een assortiment samengesteld aan schone en frisse lucht producten. Onze producten zijn uitvoerig getest en vervormen de luchtkwaliteit.

We kennen verschillende lucht problemen, zo kan een ruimte te vochtig of te droog zijn, een ruimte kan ook muf zijn en niet fris, nare geuren in een ruimte zijn niet prettig en vaak zijn er ook problemen met de vochtigheid in de ruimte. Lanawel heeft voor al deze problemen een aantal producten in het assortiment van Lanaform zoals geurverspreiders, luchtzuivering, en ontvochtiger of bevochtigers. Alle filters van de producten zijn los verkrijgbaar en dus vervangbaar na veelvoudig gebruik van de apparaten. Wilt u een extra geurtje verspreiden dan hebben wij een aantal olieen in het assortiment die uw ruimte aangenaam verfrissen.

Voor iedere ruimte heeft lanaform een speciaal design ontworpen, zoals voor de  kinderkamers, huiskamer of kantoor. Kijk bij aankoop een een apparaat goed naar de m2 van de ruimte die u wil verbeteren. Een te licht apparaat zal zijn werking niet goed doen indien de capaciteit te laag is. Apparaat stroomvoorziening is op 220volt en voorzien val een CE keurmerk. Capaciteit aan water is zeer divers en kan oplopen tot wel 5 ltr.

Bekijk onze zeer fraai design bevochtigers en ontvochtigers met ledlamp. Deze sfeervolle apparaten zijn een waardevol accessoires in woon of slaapkamer.  Alle bevochtigers en ontvochtigers hebben 1 jaar fabrieksgarantie. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice of via de live chat.