• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden
filter op:

Schoonheid

Schoonheid

Onze schoonheid zorgt ervoor dat we ons prettig voelen, we zitten goed in ons vel en zorgen goed voor onszelf. Alleen door goed voor jezelf te zorgen behoud en krijg je een mooie schoonheid. Met Lanawel.nl producten helpt u uw schoonheid te onderhouden. Onze producten zijn uitvoerig getest en ondersteunen het dagelijkse schoonheid behandeling.

De schoonheidsproducten van Lanawel.nl zijn voor ons gehele lichaam. Het onderhouden van ons lichaam zorgt ervoor dat we gezond blijven maar er ook gezond en verzorgt uitzien. Het laten ontspannen van het gezicht door een massage of lichttherpie kan je al beter doen. Voor dames die zichzelf opmaken met make-up heeft  Lanaform een aantal make-up spiegels met verlichting en vergrotingsmogelijkheden. Het ontharen en scheren van haar van het lichaam is voor heren en dames belangrijk, epileer en scheer apparaten zijn dan ook onderdeel van de schoonheidsproducten.

Voor mannen die kaal worden heeft Lanaform een speciaal product die de kale plekken op het hoofd laat verdwijnen (tijdelijk) en het haar weer voller laat ogen.

Een gezonde huidskleur, witte tanden geen rimpels of wallen dat wil iedere man of vrouw. De bruiningsdoekjes en anti rimpel producten van lanaform zijn ideaal voor de behandeling van het gezicht. Wilt u witte tanden dan kunt u hier meer informatie bekijken of het tanden bleeksysteem van Lanaform.