• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden
filter op:

Welzijn

Welzijn

Jezelf verwennen? dat kan met de Lanawel.nl producten. Wij hebben verschillende welzijn producten voor massage, fitness en tegen vermoeidheid in ons assortiment. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en uitvoerig getest. Niet tevreden, u kunt het product altijd gratis aan ons retourneren.

Iedereen heeft last van vermoeidheid, stress. Lanawel.nl heeft een assortiment aan producten in het assortiment die ervoor zorgen dat u middels masserende of sport tot rust kunt komen of uw stress verwijderd. Lanaform producten variëren in diversen soorten en mogelijkheden om te masseren of in beweging te zijn. Onze massage producten zijn verwerkt in speciale apparaten of in producten als stoelen, massagestoelen, massage voor voeten. Onze fitness apparaten voor een gezond lichaam zorgen ervoor dat u van uw stress afkomt, even lekken sporten op onze fitness apparaten zoals back gym, trilplaat of spieren trainers verwijderen stress of een aantal kilogram.

Ter ondersteuning van het sporten hebben wij ook afslankkleding die speciaal zijn ontwikkeld om tijdens het sporten te dragen.

Heeft u last van vermoeidheid, vermoeide benen of vocht retentie. Onze vermoeidheidspantys verminderen de druk op de benen en verbeteren de bloedsomloop, lanaform panty zijn verkrijgbaar in diversen kleuren en maten tot XXL. Bekijk de afbeeldingen voor maat informatie.